Boss Beebi Pardal Auto Kleebised Naljakas Autod Decal Ilmastikukindel Auto Cartoon Auto-Styling Auto Tarvikud

Soojendatav Tarvikud
€7.09 - €1.98

  • Tüüp - Liimi Kleebis
  • Pakend - On Pakendatud
  • Materjali Tüüp - PVC
  • Kleebise Paigutus - Kogu Keha
  • mudel - Kui See Silt
  • Mudeli Nimetus - car430
  • Disain - Sõnad
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tüüp Kleebis - Muud
  • Kategooria - PVC
  • Toote Tüüp - Kleebised

Tere Tulemast Meie Poodi!

Me oleme professionaalne tootja Vinüül Lõikamine decal kleebis .

Kvaliteeti meie vinüülist on üks parimaid Hiinas.

Kui põhjatu paber-ja läbipaistev produte on meil kerge kasutada ja näeb välja ilusam!

Meil on võimalik pakkuda erinevaid moe disaini ja personaliseeritud toodete erinevaid värve vastavalt soovile meie klientidele!

Toote Omadused:

Toetame Dropshipping, hulgimüük tooteid, me ei saa anda teile parim hind, kvaliteetseid tooteid.

1. Kvaliteet : Sise-4-7 aastat, Väljas 3-5 aastat, ilma et värv pleegib või kukkuda; Nr tausta varju; ilma valge äärisega;

2. Materjal : Keskkonnakaitse; Eemaldatav; Veekindel; Puhas Värvitoon;

3. Kaunistamiseks : Magamistuba, elutuba, Külaliste Tuba, Vannituba, Köök, Tuba, Asukoht, Lapsed Toas, lasteaed, Dorm, Salvestada, ja nii edasi.

4. Koht : Sobilik Tasasele Pinnale, näiteks Mööbel Prillid Põrandad Seinad Peeglid Autod Baots Bikes Puidust, Plastikust, Metallist.

5. Pakett : sisaldab Tavaliselt Vinüül Decal, Juhendid inglise, Proovi Demo.

6. Värv : vt värv kaart allpool.Kui te ei leia värvi nuppu eespool nimetatud, palun jätke teade, et või saada meile kiri.Värvid võivad olla näidatud veidi erinevad materjalid tõttu ekraan arvutid.

7. Suurus : Te saate valida lõpetanud suurused kaudu nuppe üle.Pildid on esitatud üksnes võrdluseks .Kui soovid, et ka teised lõpetanud suurustele, palun võtke meiega ühendust enne tellida.Paigutus, suurus erineb tavaliselt lõpetanud mõju suurus .Saate meie paigutus toode, mis on alati pingeline.Anname juhised, et aidata teil teha toote mõju pilt.See on lihtne.

8. Kui soovite kohandatud tooteid , palun sõnumeid saata meile andmed ja tsitaat.

Kasutada viide:

1. Veenduge, et pind, lisatud on sile pind, mis on convexities, concaves ja kortse.Ei nakku.

2. Valige asukoht, pasta, pinna puhastamiseks ujuva tolmu ja rasva, et tagada, et pind on kuiv ja puhas.

3. Kas lihtne planeerimine vastavalt tellimusele asetamine, muidugi, võite ka Seda Ise Teha vastavalt oma loovust.

4. Õrnalt Koorida läbipaistev kile tagant toote, Kui kleebite, pulk keskel ja seejärel ühenda see, et vasakule ja paremale,seejärel aeglaselt pisar pind läbipaistev kile.Ilus .

Q: Saab kleepsu eemaldada?

A: Jah, kleebised saab kergesti eemaldada koorimine neid ära aeglaselt.Kui kohaldatud sõiduk, siis võib-olla rakendada soojuse aidata (föön).

Q: Kas me teeme kleebise erineva suurusega?

A: Palun võtke meiega ühendust mõõtmed.Me pakume hinnapakkumist, kui me suudame täita oma nõuded.

Q: kas me saame kohandada värvi mul vaja on?

A : Jah, Palun öelge meile.meil on palju värve, kuid me ei pane kõik värvid valitud asendis.Saame pakkuda kõiki värve, mis teiste müüjate võib pakkuda.

Q : kas me saame kohandada mõned kleebised I vaja?

A : Jah, võtke meiega ühendust ja ütle meile, mida sa vajad , anname hinnapakkumist, kui me suudame täita oma nõuded.

K : ma leian su kleepsud on erinevad teised Müüjad.Mis vahe ?

A : Jah, meie kleebised vastu hiljemalt Hiina kleebis tehnoloogiat, mis tagab, et kleepsud on puhas värv, läbipaistev ja ilus välimus.Meie kleebised on väga mugav kasutada ja ei ole lihtne olla kahjustatud transportimise ajal.

Q : Kas me müüme oma kaupu?

A : Jah ,Me toetame Tilk Laevandus , Palun võtke meiega ühendust, saame soovitada parimaid logistika teie riigis.Toetame ka hulgimüük.Me pakume teile parimaid tooteid ja parimat teenindust!

Kohaletoimetamine Tingimused

1. Kui otsustad kohaletoimetamine meetod: Yanwen Majandus-Air Mail või Hiina post tavaline väike pakett plus, see ei anna jälgimine teabega välismaal, palun ärge muretsege, see on edukas, saada oma riik ja oma pakettaknad kahju määr on väga madal.Nende tellimuste, me ei võta mis tahes vaidlus ei tracking number.

2. Kui soovite jälgida teavet projekti reaalajas ja teil on vaja kiiresti tootega, siis palun vali ePacket, Hiina Post Air Mail, www.koroonateave.ee Standard Premium laeva Eriline Joon-YW või muud trossi, nagu DHL, EMS, UPS jne.

3. Kui nad tegelevad meie tarneaeg, palun ärge avage arutelu kergesti, nende mõistmine on väga teretulnud.

4. Me peaksime armastama, et aidata neil lahendada mingi probleem, võtke meiega palun ühendust enne kui nad annavad meile negatiivset tagasisidet.

5. Pakume dropshipping-ja hulgimüük, kahtlevad, et mitte meiega, me tahaks pikaajalise ärisuhte nendega.

6. Oma heakskiidu on meie algatusel.Tänu nii palju nende toetuse eest.

Toetuse Ja Tagastamine & Saadan Uuesti

1. Kui on mingeid probleeme meie toodet,siis võib taotluse tagasi või tagastamise 7 päeva jooksul pärast esemed.Palun ühendust meie klienditeenindusega esimene enne tagastamise või avamise vaidluses meie vastu.

2. Kõik kaubad tuleb tagastada algses tingimused,või me keeldub tagastamast.Ostja on vastutav kõigi tasude toimus tagastamise protsessi.

3 .Kui teil on saada kahjustatud või valesti kaupade,pls saatke meile pakendi ja toote foto meile kohe, siis me saada uuesti või tagastame teile .

Kliendi Ülevaated

Kirjutada ülevaade

Kirjutada ülevaade

Reiting

Seotud tooted

Ostjate selle toote vali see ka:

  • Seotud
  • näiteks: volvo kirje tüüp: auto kleebis materjal: metall pakend: 1tk

Multi-stiilis Auto Alumiinium Pääsme Keha Decor Kleebis Volvo V40 V60 V90 XC40 XC60 S60 S70 piima vahustamine s90 C30

€2.83 - €2.41
  • Seotud
  • omadused: mops koer & tigu muster, armas, veekindel, auto/home decor kaunista oma maja või auto, millel see armas mops koer & tigu kleebis.tee oma maja või auto, rohkem ainulaadne ja armas.kleebis on valmistatud kõrge kvaliteediga kleebis kesta aastaid, ilma koorimine maha või pleegib.iseliimuvad, samuti eemaldatav, ilma jääk.tüüp: auto kleebis värv: foto värv materjal:

Naljakas, Armas Lemmikloom Mops Koer Tigu 3D Auto Akna Kleebised Kodu Kaunistamine Seina Kleebis

€2.01 - €1.49
  • Seotud
  • kroomitud peegel lihvimine pearl vinyl film detail kirjeldus: --- kõrge paindlik polümeerne pvc kile --- hea ilmastikukindluse --- ilma järelejäänud liimi pärast eemalda --- pikk kestvus:sise-5 aastat,väljas 2-3 aastat --- nr curling pärast taotluste --- backside õhu äravoolu,õhu vaba mullid peamine eelis: ---

Premium Silver chrome lihvimine car styling vinyl film chrome lihvimine ja õhu vaba mullide suurus: 152cmx5/10/15/20/30M

€324.76 - €266.30
  • Seotud
  • eest gac mootor gs3 gs4 gs5 gs8 ga4 ga6 ga8 empow eest gac mootor trumpchi aion s aion y aion v ia5 eest gac trumpchi gs3 ge3 2016-2020 nimi: carbon fiber läve ribad materjali kvaliteet: carbon fiber tera nahast toote kasutamine: anti scratch-ja kulumiskindel,ilus ja kaitsev funktsioon: 1.materjal: süsinik fiiber, kleebis

5tk Carbon Fiber Auto Ukse Lävepakk Läve Protector Kleepsud GAC MOOTOR GS3 GS4 GS5 GS8 GA4 GA6 GA8 EMPOW Trumpchi Aion

€6.12 - €2.44
  • Seotud
  • ainulaadne off-road isiksuse auto kleebised pvc põrkeraud akna tarvikud kaane kriimustusi auto decal mootorratta sülearvuti teenetemärgi toote kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne, lihtne paigaldada, lihtsalt koorida ja paste, nad ei kahjusta värv või pind, millele need on kinnitatud, kaunistada sinu kohta tasasele ja sile

Ainulaadne Off-road Isiksuse Auto Kleebised PVC Põrkeraud Akna Tarvikud Kaane Kriimustusi Auto Decal Mootorratta Sülearvuti Teenetemärgi

€4.50 - €1.98
  • Seotud
  • loominguline loomade kaheksajalg kalmaar vinüül aken decor auto kleebised veekindel päikesekaitse kriimustada-tõend mood trahvi decal kk13*11cm welcom dropshipping, et,ja me ei lisage kõik reklaammaterjalid. me soovitame teil osta 3 kleebised või isegi rohkem: 1. nautida palju madalam ühiku hind. 2. kleebiseid saab olema kleebitud pinnale

Loominguline Loomade Kaheksajalg Kalmaar Vinüül Aken Decor Auto Kleebised Veekindel Päikesekaitse Kriimustada-Tõend Mood Trahvi Decal Kk13*11cm

€10.23 - €3.07
  • Seotud
  • kui teil on vaja rohkem, siis saab minuga toetada hulgi - / toetada kohandatud kleebised kirjeldus: kleebised kinni, et peaaegu kõik siledad pinnad!lihtsalt koorida ja kinni!kauakestev 5+ aastat eluiga väljas & 7 + sise vastupidavus kaunistada oma: camper van, auto, mootor, kodu -, seinte -, paadi -, külmik peaaegu iga korter sile, puhas pind!kasutamisjuhised:

EARLFAMILY Kombits Siduv Satou Kazuma Auto Kleebis Anime Jumala Õnnistus Selle Imelise Maailma JDM Aknas Pagasiruumi Kiiver Decal

€2.25 - €1.75
  • Seotud
  • see punkt on täielik auto precut aknas tint komplekt, mis sisaldab aknas film precuts kõik külgaknad ja taga, esiklaas.see aken film komplekt on täpselt lõigatud, et see sobiks jaoks jeep commander 4 dr maastur 2006-2010 • (2) välisuks windows (sisaldab mini 1/4 windows - kui on asjakohane) • (2) tagumise ukse windows (sisaldab mini 1/4 windows - kui

Precut nanoceramics auto UV Aknas Tint Kit Auto Akna Film JEEP COMMANDER 4 DR MAASTUR 2006-2010

€22.61 - €9.72
  • Seotud
  • hoia oma esiklaas ice-free talvel külm guard tuuleklaasi kate.valmistatud veekindlast materjalist, see on piisavalt vastupidav, et pikendada elu oma auto.5 tugevad magnetid, see lihtsalt peab oma auto, ja kiirgab valgust öösel.kavandatud vajaduste rahuldamiseks autode erinevaid mudeleid, see tuleb-on auto omanikud. kirjeldus: nimi: esiklaas lumekatte toote

Lumi Katab Auto Esiklaas Magnet-Veekindel-Reflective Lumekatte Universal Esiklaas Kate Päikese Kaitse, Tolmukindel

€7.28 - €5.10
  • Seotud
  • auto kere kleebis limited edition saab kohaldada ka autod, mootorrattad, või mõni muu sileda välimuse.see on loominguline mustreid, mis muudavad teie auto paistma ja näita oma isikupära.see on valmistatud vastupidavast materjalist, mis ei ole kahaneb või värvi muuta isegi pärast pikaajalist kokkupuudet päikesevalguse eest.see on ka tugev liim, mis ei jäta jälgi, kui

Limited Edition Auto Kleebis Mootorrattad Metallist Kleebis Decal Veekindel Auto Pagasiruumi Tagumine Embleem, Rinnamärk Decal Kleebis Metallist

€4.40 - €2.20
  • Seotud
  • modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor läikiv must/carbon fiber auto uks samba sisekujundus kleebis bmw 3series e46 e90 f30 g20 materjal: pvc värv: läikiv must/carbon fiber sobib 1:bmw 3 seeria e46 1995-2004 sobib 2:bmw 3-seeria, e90 2005-2012 sobib 3:bmw 3 seeria

Auto Aken B-Piilarist Sisekujundus Kleebis Katted, BMW F30 E46 E90 G20 330i 318i 320i 325i 328i Ukse Piilarid Post Wrap Film Tarvikud

€19.98
  • Seotud
  • andmed: * täiesti uus ja kvaliteetne *valmistatud kõrge-kvaliteet ökoloogilistest materjalist, veekindel, vastupidav, kriimustuskindel kõva kate *vähendada kuumust, pimestavad ja pleegib auto mööbel *võib pesta seebi ja veega *lihtne eemaldada, jätmata jääk ja ei kahjusta värvitud pinda teie sõiduki *lihtne paigaldada

100% Täiesti Uus Ja Kõrge 100% Täiesti Uus Ja Kõrge 100% Täiesti Uus Ja Kõrge 100% Täiesti Uus Ja Kõrge 100% Täiesti Uus Ja Kõrge

€2.68
  • Seotud
  • 6tk pool uks, aken, katta auto must samba postitusi komplekt honda civic 2006 2007 2008 2009 2010 2011 katma läikiv tarvikud toote spetsifikatsioon --100% täiesti uus ja kvaliteetne -- värv: läikiv klaver must --materjal: pc --omadused: lihtne paigaldada ja kaunistada taotlus aastateks 2006-2011 civic (8. põlvkonna

6tk Pool Uks, Aken, Katta Auto Must Samba Postitusi Komplekt Honda Civic 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Katma Läikiv Tarvikud

€15.23 - €10.66
  • Seotud
  • ideaalne auto või aken! meie kleebis on trükitud kõrge kvaliteediga, ilmastikukindel vinüül, mille eredad värvid, et kesta kuni 5 aastat. kleebis tuleb mitmes suuruses, täiuslik oma telefoni, sülearvuti või auto aken! neid kleebiseid saab järgima mis tahes sileda pinna ja ei jäta jääke taga, kui see eemaldatakse. erinevuse tõttu

Ettevaatust Mitte joogivesi Ei Joo 5TK Auto Kleebised jaoks Sülearvuti Ruumis Kodu Akna Mootorratta Kaitseraua Armas Külmkapp Art Decor

€7.32 - €4.40
  • Seotud
  • modname=ckeditor toote spetsifikatsioon :100% brand new materjal : top tpu (self healing ) värvid :mustadest ,läbipaistev paigaldamiseks jaoks :mercedes benz cla-klassi 2013-praegu (1th põlvkonna c117/x117/w117;2013-2019 & 2. põlvkonna c118/w118/x118;2019-tänapäev) märkus: palun võtke meiega ühendust kui teil on mingeid ptoblem

Auto Esitulede kaitsekile Taillight Must Läbipaistev Kleebis Jaoks Mercedes Benz CLA-Klassi C117 X117 W117 C118 X118 CLA45 AMG

€12.70 - €8.63
  • Seotud
  • kirjeldus: *seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne *materjal:metallist ja plastikust *kogus: 1tk *application: mootorratas kell ornament *100% täiesti uus ja kvaliteetne *hea kingitus endale ja oma perekonna sõber. pakett sisaldab:1tk mootorratta kell 1tk kahepoolne liim umbes laevandus 1)

Mootorratta Dekoratsioon Kell Roller Väljas Helendav Stick-Kvarts Vaadata Daelim Roadwin E Hyosung KR Motors Delfino B-Luu

€7.56 - €3.78
  • Seotud
  • 1.100% brand new ja kõrge kvaliteediga 2.värv:valikuline. 3.iga disaini kvaliteeti kontrollida, et pakkuda sile read 4.unikaalne disain: see sobib teie autole. see on ka võib esile ilu autode kere.samal ajal, see on sile ja kergesti puhastatav.kas see on tolmu või mustust, puhastus pinnale pintsliga veidi, see muutub uue kohe. 4. vastupidav

Abstraktne Fraktaali Auto kapuuts vinüül kleebised on pakitud PVC kile kapuuts kleebised kleebised üldine auto modifitseeritud kapuuts kaitse kleebised

€33.82 - €32.13